Hvem vil ikke gerne spare penge på varmeregningen? Så kan det være en mulighed at tjekke op på, om din bolig er isoleret ordentligt. Isolering af hulmur er en af de mest effektive måder at forbedre din boligs energiydelse på. Hos RR & KR Fliserens ApS har vi over 10 års erfaring indenfor isoleringsopgaver. 

Igennem vores mange års erfaring, har vi hjulpet talrige kunder med hulmursisolering i Viborg og hele Danmark. Når du vælger os som din autoriseret isolatør, kan du være sikker på at kvaliteten vi leverer, er helt i top og opfylder de højeste standarder. Prisen er samtidig billigere end vores konkurrenter, og vi leverer altid til tiden. 

Vi dækker hele Danmark

Hvad er hulmursisolering, og hvordan fungerer det?

Rigtig mange af huse i Danmark er byggede på mursten, og af næsten alle murede huse er de bygget med en bag- og formur. Imellem formuren og bagmuren vil der mere end ofte være et hulrum, der ikke gør noget som helst godt for din bygnings isolering. Er hulrummet ikke isoleret, er der derfor rigtig meget at hente ved at isolere hulrummet, hvilket er hvad vi gør, når vi udfører vores hulmursisolering i Viborg. 

Med isolering af hulmur og efterisolering heraf, får du en effektiv måde at forbedre isoleringsevnen i din bolig, hvilket giver dig besparelser på varmeregningen, mindre træk i hjemmet, og generelt mere komfort. 

Processen når vi udfører hulmursisolering i Viborg, indebærer at vi indsprøjter isoleringsmateriale direkte ind i hulrummet mellem for- og bagmuren. Materialet kan variere, hvor populært materiale er typisk skumisolering, papiruld, glasuld eller rockwool. Uanset materialet, er målet altid at reducere varmetab, og skabe mere komfort i bygningen. 

Fordele ved hulmursisolering

Helt overordnet er der generelt en fordele i, at få din bygning eller dit hus ordentligt isoleret. Dette gælder selvfølgelig både om vinteren, hvor du skal kunne holde varmen inde, men også om sommeren hvor det modsatte gælder. 

Om vinteren vil du med et godt isoleret hus, kunne holde det kolde træk ude, og bevare varmen inde. Det vil hovedsageligt give dig en væsentlig lavere varmeregning, men også give dig en højere komfort. Om sommeren kan du holde din bygning køligere på varme sommerdage. Generelt øger du komforten i dit hus med en isolering, og vil kunne opleve følgende fordele: 

 • Højere energieffektivitet 
 • Op til 30% besparelser på varmeregningen
 • Forbedret indeklima og komfort
 • Øget boligværdi
 • Lavere CO2-udledning
 • Mindsker risikoen for fugt og skimmelsvamp
 • En generel langsigtede investering 

Når vi udfører hulmursisolering i Viborg, garanterer vi dig med andre en investering i din egen bolig. Af den generelle komfort du oplever samt betydelig reducering af varmeregning, vil du garanteret blive glad for beslutningen. 

Få et gratis tilbud i dag

Hvilke huse kan få en hulmursisolering?

Langt de fleste huse i Danmark vil faktisk kunne få isoleret din hulmur, da det eneste det afhænger af, er faktisk bare om din ydermur består af en for- og en bagmur, hvilket beskriver strukturen af de fleste danske huse. 

Nyere boliger vil i de fleste tilfælde have bedre isolering, sammenlignet med ældre boliger. Med det sagt, findes der stadig nyere boliger der kunne drage fordel af en hulmursisolering, der kan skyldes af utilstrækkelig isolering, grundet mangelfuld opbygning af huset. Med det sagt, er det hovedsageligt ældre boliger der er sårbare overfor manglende isolering, og oplever ofte varmetab og høje varmeregninger. Uanset om du ejer en ældre eller nyere bolig, anbefaler vi altid at være opmærksom på tegnene af, om du kan forbedre din boligs isolering. 

Tegn på om din bolig kan mangle hulmursisolering

Helt generelt er det for det meste, relativt nemt at bemærke hvorvidt dit hjem er isoleret grundigt. Oplever du for eksempel høje varmeregninger, eller føles dine vægge for eksempel kolde hvor trækket løber igennem, ville vi anbefale at du reagerede, da et hjem ikke burde være sådan. 

Når vi udfører hulmursisolering i Viborg, byder vi på en effektiv og relativ hurtig løsning. Du kommer derfor ikke til at føle dig påvirket af vores arbejde i en stor grad, da vi selvfølgelig stræber på bedste vis efter, at du kan få dit hus isoleret hurtigst muligt. Er du i tvivl, kan du med fordel være opmærksom på følgende tegn: 

 • Høje varmeregninger 
 • Ujævn temperaturfordeling
 • Træk eller kuldepunkter
 • Høj fugtighed
 • Støjgennemtrængning

Nævnte tegn er generelle indikationer på, at dit hus ikke er ordentlig isoleret. Det er derfor ikke ens betydning med at en hulmursisolering er den rette løsning, da måske er det ikke hulmuren i din ydervæg der mangler isolering. Uanset hvad laver vi gerne et gratis isoleringstjek på din bolig, og så vil vi mere end gerne give dig vores anbefaling, til hvordan vi isolerer din bolig.