Er du bolig- eller husejer, kender du nok til irritationen af, når tagrenderne skal renses. Det tager tid, og du kan nemt bruge hele dagen på det. Samtidig kræver det de helt rigtige værktøjer og redskaber, og der er garanteret noget andet du vil bruge din fritid på. 

Hos RR & KR Fliserens ApS vi løsningen, vi sparer dig for alt besværet med vores effektive tagrenderensning i hele Danmark.

Hvorfor få en tagrenderensning?

Dine tagrender udgør en vigtig funktion af dit hjem, der hjælper med at lede regnvand væk fra taget, og direkte ned i afløbssystemet. Bliver tagrenden pludseligt tilstoppet af blade, snavs og andre uønskede elementer, kan vandet ikke strømme frit, og kan føre til kedelige konsekvenser. 

Bliver din tagrende først tilstoppet, risikerer du faktisk ikke kun oversvømmelse, men også fugtskader i murværket og facaderne i dit hus, eller udvikling af skimmelsvamp – begge scenarier, de fleste af os helst gerne vil undgå. Generelt kan en tilstoppet tagrende faktisk medfører en masse irriterende problemstillinger, der potentielt kan medføre en række dyre regninger på sigt. Problemer der kan forekomme, er blandt andet: 

 • Vandskader:
  Det giver meget sig selv, men en tilstoppet tagrende forhindrer selvsagt at vandet kan effektivt strømme frit, og ledes væk fra boligen. Over tid vil vandskader og oversvømmelse forårsaget af en tilstoppet tagrende, potentielt kunne skade strukturelle dele af din bolig.
   
 • Skimmelsvamp:
  Som nævnt i tidligere punkt, leder tilstoppede tagrender til ophobninger af vand. Risikoen for skimmelsvamp er derfor stor, da mikroorganismer simpelthen trives i fugtige omgivelser – Skimmelsvampen vil ikke kun påvirke tagrenden, men kan sagtens sprede sig til nærtliggende områder, blandt andet husets vægge og loft.
   
 • Skader på taget:
  Er din tagrende tilstoppet, kan det stillestående vand heraf også trænge ind under din tagdækning, der med tiden kan skabe lækager.
   
 • Skader på murværket og facader:
  Ligesom i sidste punkt, kan stillestående vand også trænge ind i murværket i din bolig. Det ville du tydelig kunne bemærke, ved at der forekommer misfarvning af væggene, udvikling af skimmelsvamp, og går det helt galt, vil det også kunne forårsage strukturelle skader.
   
 • Insekt og skadedyr: 
  Når ophobning organisk materiale af fx blade, kviste mm., kombineres med fugtige omgivelser, resulterer det i et paradis for insekter og skadedyr. Det skaber både en stor irritation, men skadedyrene kan også gnave i de strukturelle dele af din bygning.

Effektiv tagrenderensning i hele Danmark 

Vil du gerne undgå alle de fornævnte kedelige og potentielt meget dyre problemer, har vi løsningen. Hos RR & KR Fliserens ApS byder vi på effektiv og prisvenlig tagrenderensning i hele Danmark. 

Du tænker måske hvordan vi kan byde på effektiv tagrenderensning, sammenlignet med andre eller hvis du selv skulle begå dig ud i opgaven. Det kan vi delvist grundet at vi har det helt rette udstyr og redskaber, så vi grundigt kan nå selv de mest komplekse områder. Derefter hjælper det også meget, at vi har foretaget tagrenderensning i hele Danmark et hav af gange, og kan derfor fuldføre opgaven effektivt og på kort tid. 

Når vi udfører tagrenderensning i hele Danmark, sørger vi samtidig for at inspicere din tagrende en smule – dvs. finder vi fejl, skader og mangler på din tagrende, informerer vi dig om det, og giver vores anbefaling af en handlingsplan. I forbindelse med vores tagrenderensning tilbyder vi også tagrendesugning, hvis jobbet kræver det. 

Læs mere om tagrendesugning her