Med mere end 10 års erfaring har vi hos RR & KR Fliserens ApS hjulpet et hav af mennesker med isolering i Aarhus og hele Danmark. Bemærker du måske lidt for høje varmeregninger om vinteren, og omvendt et hjem der ikke holder varmen ude om sommeren, kan vi hjælpe dig.

Den helt rette form for isolering af hjemmet gør hele forskellen mellem at fryse om vinteren samt unødvendige høje varmeregninger, og at smelte af varme om sommeren. Hos RR & KR Fliserens ApS leverer vi enestående service til hele Danmark, uanset om du befinder dig på Jylland, Fyn eller Sjælland, og sørger for at du har et komfortabelt indeklima året rundt.  

Få et billigt tilbud i hele Danmark

Opgradering af din isolering gavner hele hjemmet 

Igennem vores erfaring, ser vi at mange bygninger enten er delvist isoleret, f.eks. hvor loftet er isoleret, men væggene ikke er, eller vice versa. Tit ser vi også at bygningen har forældet eller helt generelt manglende isolering, da boligen er ældre. Uanset hvad tilfældet skulle være, er der faktisk rigtig meget at gavne, ved at sørge for at hele bygningen er effektivt isoleret.

Hos RR & KR Fliserens ApS hjælper vi dig med at få dit hus isoleret, uanset om det vedrører dit loft, skunken, hulmuren, eller om din bolig skal have en efterisolering. Fordele du tydelig vil kunne bemærke, er blandt andet: 

 • Forbedret lydisolering
 • Et køligere hjem om sommeren, og varmere hjem om vinteren
 • En betydelig lavere varmeregning 
 • Mindre CO-2 udledning 
 • Forhøjet boligværdi
 • Generelt øget komfort

Vi benytter os af det isoleringsmateriale, vi har erfaret giver flest fordele, i langt de fleste tilfælde. Vi benytter os af papiruld, da materialet er utrolig alsidigt, og er en effektiv metode at isolere på til næsten alle opgaver. Papiruld er lavet af genbrugspapir og bruges i granulatform. Kort sagt, er papirisolering både et billigt og miljøvenligt materiale, men også mindst lige så effektivt som andre metoder. 

Læs mere om papiruld her

Almindelige problemer ved manglende isolering 

Det er ikke altid lige til at være 100% opmærksom på, at man måske mangler at få sin bolig isoleret. For at drage nytte af alle fordele ved en effektiv isolering i Aarhus, er første skridt at genkende og forstå de mangler, din bolig potentielt kunne have. Ved at være opmærksom på tegnene på, at dit hjem måske ikke er optimalt isoleret, er du ét skridt tættere på at kunne nyde godt af alle fordelene, som en godt isoleret bolig byder på. Hold øje med følgende:

 • Svingende temperaturer:
  Er din bolig godt isoleret, burde du faktisk opleve næsten konstant indendørstemperatur i hele huset. Oplever du derfor at temperaturen svinger fra rum til rum, kan det godt være et stort tegn til, at hele huset ikke er effektivt isoleret.
   
 • Høje energiregninger:
  Bor du i et dårligt isoleret hjem, vil du uundgåeligt kæmpe med høje energiregninger. Varmeanlæg er selvfølgelig designet til at holde dit hjem komfortabelt, men de burde ikke køre på højt niveau konstant. Du kan derfor mindske regningen, med et godt isoleret hjem.
   
 • Kolde vægge:
  Er dit hjem foruden en ordentlig isolering, vil et godt tegn ofte være, at dine vægge er kolde. Bemærker du at dine indendørs vægge kolde eller kølige, kan det være et godt tegn på at din bolig måske mangler en hulmursisolering mellem din for-og bagmur.
   
 • Insektproblemer:
  En godt isoleret bolig holder faktisk også insekter på afstand. Har din bolig utilstrækkelig eller ikke-eksisterende isolering fungerer det nærmest som en åben invitation til insekter at føle sig hjemme i dit hus. Bemærker du insektangreb i dit hjem, kan det derfor faktisk være grundet utilstrækkelig isolering.
   
 • Støj: 
  Mindre støj kan sænke dit stressniveau og få dit hjem til at føles mere afslappende, og egentligt helt generelt øge komforten. Et godt isoleret hjem holder ekstern støj såsom trafik og larm ude. Trænger støjen direkte ind i din bolig, kan det derfor være et tegn på, at din bolig ikke er effektivt isoleret. 

Få tjekket din isolering i Aarhus 

Er du ikke helt sikker på, hvorvidt din bolig har en ordentlig isolering, behøver du faktisk ikke at forpligte dig til noget. Vi tager mere end gerne ud til din bolig, og giver dig et grundigt isoleringstjek. Isoleringsmaterialer vil over tid nedbrydes, forværres og miste sin fulde funktionalitet. Dette gælder desværre de fleste isoleringsmaterialer. 

Er din bolig af ældrebyg, og har sidst fået sin isolering for mere end 30 år siden, vil det være en rigtig god ide at få din bygning efterisoleret. En anden årsag kan desværre også være mangelfuldt arbejde, da selve isoleringen i første omgang blev udført. 

Har du bemærket tegnene på, at din bolig ikke er tilstrækkeligt isoleret, uanset hvad årsagen måske kunne være, vil vores dygtige team kunne byde på en grundig gennemgang af din isolering i Aarhus. Vi laver tjekket og vurderer på basis af mange aspekter, hvorvidt behovet er der eller ej. Derefter vil vi præsentere vores handlingsplan til dig, hvor vi altid tilbyder effektiv isolering, til en billig pris. 

Kontakt os for isoleringstjek i dag