Spar op til 30% på din varmeregning

Vil du opgradere din økonomi og din boligs indeklima, kan vi klart anbefale en investering i en isolering af loft. Vidste du, at helt op til 40% af varmetab sker gennem en dårlig isolering af loft, tag eller skunk, da varmen søger opad? 

Hos RR & KR Fliserens ApS får du ikke kun et isoleret loft, men også en løsningsorienteret tilgang, der sikrer høj kvalitet og brug af den måske bedste og billigste papiruld på markedet. Vi udfører isolering af loft i Vejle og hele Danmark, og står gerne klar til at hjælpe dig. 

Få et godt tilbud i hele Danmark

Effektiv isolering af loft i Vejle

En loftisolering involverer installation af isoleringsmateriale mellem loftets struktur for at forhindre varmetab, og forbedre energieffektiviteten i dit hjem. Hos RR & KR Fliserens ApS som din autoriseret isolatør, byder vi altid på effektive isoleringsløsninger, uanset om det drejer sig om isolering af loft, skunken, hulrummet eller hele bygningen. 

En af nøglerne til en effektiv loftsisolering er at sikre en lufttæt forsegling omkring loftet for at forhindre uønsket varmeoverførsel, kombineret med korrekt installation og brugen af det helt rigtige isoleringsmateriale. Vi sørger for at tjekke alle bokse af, når vi udfører isolering af loft i Vejle og hele Danmark. Det sikrer dig højere energieffektivitet, store omkostningsbesparelser, og en generel øgning i komfort og velvære.  

Typer af loftsisolering – Vi sørger for den bedste løsning 

Helt basalt er der mange forskellige måder at isolere på, hvor der kan blive brugt en række forskellige isoleringsmaterialer. Almindeligt gør man brug af følgende typer: 

 • Glasuld
 • Stenuld
 • Ekspanderet polystyren
 • Skumisolering 
 • Papiruld 

Af den sidstnævnte, papiruld, er den type isoleringsmateriale vi hos RR & KR Fliserens ApS gør brug af, af mange gode grunde. Papirisolering er lavet på genbrugspapir, og bliver anvendt i granulatform. Papiruld er især godt til brug af isolering af loft, og er måske den bedste måde at isolere på, da papiruld er billig og miljøvenligt (da det er lavet på genbrugsmaterialer), og samtidig er lige så godt som andre materialer, hvis ikke bedre. Det smarte er samtidig, at det er nemt, hurtigt og effektivt kan indblæses.

Læs mere om papiruld isolering her

Hvad får du i samarbejde med RR & KR Fliserens ApS?

Hos os bruger vi kun papiruld isolering til brug af isolering af loft i Vejle. Det gør vi, da vi både mener og har erfaret som autoriseret isolatør med mere end 10 års erfaring, at materialet skaber de bedste fordele for vores kunder. Papiruld er et organisk materiale, der transporterer alt fugt væk fra dit loft, så du minimerer risikoen for skimmelsvamp, og får et åndbart hus med godt indeklima. Desuden er det et effektivt, miljøvenligt og billigt isoleringsmateriale. 

 • Organisk materiale 
 • Fugttransporterende
 • Forbedret indeklima
 • Holder skadedyr væk

Derudover mener vi også, at er dit loft ikke allerede isoleret, er en isolering af loft kun en investering i din bolig. Vi vil gerne garantere dig en forhøjet energieffektivitet, hvor hvis dit loft ikke er isoleret godt nok, vil du opleve betydelige lavere varmeregninger. Derudover kommer du på egen krop til at mærke en forbedret komfort, da træk af kold luft bliver mindsket. Med os som din autoriseret isolatør, får du følgende fordele:

 • Op til 25-40% besparelser på varmeregningen
 • Bedre lydisolering 
 • Højere boligværdi
 • Bedre indeklima
 • Mindsker risikoen for fugt og skimmelsvamp