Alger er en almindelig udfordring, der kan give et trist udseende og forringe holdbarheden af udendørs overflader såsom tag, fliser, facader og træterrasser. Algebehandling er det rette valg, hvis du ønsker at blive fri for alger, men vigtigst af alt, hvis du ønsker at forlænge levetiden, for eksempel dit tag, fliser eller træterrasse. Hos RR & KR Fliserens ApS er vi specialister i algebehandling, og hjælper gerne dig med at få et flot resultat. Vi tilbyder professionel algebehandling i Tisvilde og hele Danmark. 

Algebehandling af tag op til 200 Kvm 695,- (for større tag, kontakt os)

Få et billigt tilbud i hele Danmark

Effektiv algebehandling i Tisvilde 

Algebehandling er en grundlæggende proces, der fjerner og forebygger vækst af alger på forskellige udendørs overflader omkring din bolig. Det kan være, at du oplever, at dit tag, dine fliser, facader eller gangstier er belagt med grøn plantevækst, der misfarver den oprindeligt pæne farve dine overflader har – dette er altså algevækst. 

Hos RR & KR Fliserens ApS hjælper vi dig med at få dine overflader til at se ud som ny igen, og vi dækker generelt alle overflade der er tilbøjelig for algevækst. Når vi udfører algebehandling i Tisvilde og resten af landet, kan du faktisk allerede forvente at se en større effekt inden for få uger, hvor de grønne alger vil begynde at forsvinde. 

Behandlingen tager desværre tid, og hvor lang tid den fulde effekt tager, varierer meget. Hvor lang tid det tager for præcist fx dit tag har skillet sig af med alle de grønne alger, kan vi ikke give et præcist estimat på. Af vores erfaring, vil du kunne se virkning efter få uger, hvor den fulde effekt typisk kan ses efter et par måneder. 

Hvorfor overhovedet få en algebehandling?

Udover at det generelt ikke ser æstetisk pænt ud på din bolig, kan væksten af alger faktisk også udgøre en reel trussel mod holdbarheden af dine overflader. Når alger får lov til at trives og sprede sig, kan de forårsage en række forskellige problemer: 

 • Forringet æstetik
 • Nedsat holdbarhed 
 • Fare for glatføre

Alger skaber grimme pletter og misfarvninger på dine overflader, som fx tag og flisebelægning, hvilket de fleste ikke finder pænt at kigge på. Derudover fører den invasive vækst af alger også til nedbrydning af materialer over tid, hvis de ikke behandles. Algerne gør det sværere for vand at løbe fra, hvilket kan føre til fugt- og rådskader. Samtidig kan belægninger blive glatte og føre til uheldige ulykker. 

Vi udfører algebehandling i Tisvilde af alle overflader 

Algebehandling er faktisk en alsidig løsning og relevant efter vores mening for stort set alle hus- og boligejere. Alger kan vokse på de fleste udendørs overflader, og derfor tilbyder vi vores behandling til de fleste udendørs overflader. 

 • Tag/Tagpap/Tagfliser:
  Af forskellige årsager varierer alvorligheden af situationen. Specielt med hensyn til vedligeholdelse og behandling af dit tag, anbefaler vi en årlig algebehandling, da alger især på taget kan forårsage alvorlige skader. Disse skader kan blive kostbare at reparere, hvis taget ikke behandles i tide. 
   
 • Terrasse (Træ og fliser):
  Hvis du er træt af, at din terrasse ikke længere ser nydelig og pæn ud, har vi løsningen. Både terrasser lavet af fliser og træ er særligt modtagelige for algevækst på grund af konstant eksponering for vejr og fugt. Vores behandling får din terrasse til at se lige så pæn ud som den dag, du fik den. 
   
 • Facadebeklædning:
  Selv facaderne på dit hjem eller din bolig er modtagelige overfor alger, hvilket kan give bygningen et kedeligt udseende. Vi hjælper med at få din bygning til at se splinterny ud igen.
   
 • Havefliser og indkørsler:
  Havefliser, gangstier og indkørsler kan hurtigt blive dækket af alger, hvilket skaber glatte og potentielt farlige overflader. Vores algebehandling sørger ikke kun for, at din flisebelægning bliver pæn og nydelig, men også sikker at begå sig på.