Trænger din tagrende til at blive renset for skidt og snavs, forårsaget af det svingende danske vejr? Måske er din tagrende højt nok oppe til, at det bliver en udfordring for dig selv at nå dem, eller også er opgaven af sådan et omfang, at det kræver professionelt hjælp. Uanset hvad, er vi hos RR & KR Fliserens ApS din pålidelige partner, når det kommer til tagrendesugning i hele Danmark. 

Vi dækker hele Danmark

Hvad er tagrendesugning? 

Tagrendesugning er vores service, der fjerner snavs, blade, mos og generelt andre forhindringer fra tagrenden og nedløbsrør. Vi bruger specielt udstyr, der kan nå selv de mest komplekse tagrender, uanset størrelsen eller hvorvidt det drejer sig om svært tilgængelige områder. 

Tagrendesugning er generelt vigtig for at sørge for kontinuerlig vedligeholdelse af din ejendom og dine tagrender. Det opretholder funktionaliteten af dine tagrender og beskytter din ejendom mod potentielle skader. Tilstopninger kan faktisk føre til kedelige vandophobninger, hvilket blandt andet kan forårsage vandskader, råd og skimmelvækst på bygningen. 

Skaderne kan resultere i dyre reparationer eller værdiforringelse af din ejendom. Er behovet derfor, mener vi uden tvivl, at det kan betale sig at bestille en tagrendesugning. Du kan trods alt spare tid og penge på sigt, og hvem er ikke interesseret i det? 

Hvornår skal du overveje en tagrendesugning? 

Det er ikke altid lige til at se tydelige tegn på, at det måske er på tide at overveje en tagrendesugning. Skaderne, der forårsages, kan derfor komme pludseligt for mange, så det er vigtigt at holde øje med dem, inden det er for sent. 

 • Efterårssæsonen:
  Om efteråret mister træerne deres blade, og det er typisk også den sæson med mest nedbør. Chancen for, at din tagrende bliver tilstoppet, er med andre ord større. Du kan derfor med fordel planlægge en tagrendesugning efter efterårssæsonen for at fjerne eventuelle blade, skidt og snavs. 
   
 • Forårssæsonen:
  Efter vinteren er passeret i Danmark, kan der være ophobet blade og snavs i tagrenderne, som er skyllet ned med regn og smeltende sne.
   
 • Synlige tegn på tilstopning:
  Synlige tegn på en tilstoppet tagrende er blandt andet, hvis du bemærker vand, der løber over tagrenderne, eller drypper ned af husets facade. Hold også øje med vandpletter og skader på taget eller facader.
   
 • Hyppige regnvejrsproblemer:
  Oplever du ofte oversvømmede områder efter regnvejr, er det også et tydeligt tegn på, at din tagrende er tilstoppet. 

Uanset årstiden eller omfanget står vi altid klar med tagrendesugning i hele Danmark. Skal du have en dybdegående tagrensning, hjælper vi også til her. 

Læs mere om tagrensning her

Ekspertisen og udstyret i orden

Den helt rigtige rensning af din tagrende, kræver det rigtige udstyr. Nogle gange er tagrenden så stoppet og beskidt, at det bare ikke kan klares selv. Vi har både udstyret og erfaringen til at klare selv den sværeste tagrendesugning.

Når vi påbegynder en tagrendesugning, starter vi først med at undersøge og identificere din tagrendes problem. Vi oplever, at der er forskellige årsager til at tagrende er stoppet. Vi har specialdesignet udstyr, som med kameraer, kan undersøge helt ned i din tagrende, for at finde ud af hvad det er der gør den er stoppet.

I nogle tilfælde kan tagrenden og nedløbsrøret være så stoppet af rørene begynder at sprække. Er dette tilfældet skal rørene skiftes og udgifterne begynder at løbe op.