Er du træt af høje varmeregninger forårsaget af et hjem, der ikke kan holde på varmen? Hos RR & KR Fliserens ApS har vi løsningen. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe et varmt og behageligt indeklima. Vi er eksperter med mere end 10 års erfaring i branchen, og leverer efterisolering i Nordsjælland og hele Danmark. Vi leverer professionel og løsningsorienteret service, uanset om det drejer sig om efterisolering af loft, ydervægge, tag, kælder, skunken eller facaden. 

Få et skarpt tilbud i hele Danmark

Vi tjekker din isolering

Er du i tvivl om din bolig er isoleret ordentligt, og ønsker du et isoleringstjek? Vi hos RR & KR Fliserens ApS kommer gerne forbi og tjekker din bolig uanset om det er et ældre hus eller nybyggeri. Vi undersøger mængden af isolering, om den eksisterende isolering er faldet sammen, og hvor meget efterisolering din bolig har behov for.

3 grunde til efterisolering:

 1. For lidt isolering
 2. Din isolering er ældre end 20 år
 3. Du oplever kolde vægge og mørke pletter 

Efterisolering er en energirenovering, der hurtigt tjener sig hjem via besparelser på varmeregningen. Din besparelse afhænger af flere faktorer, herunder mængden af efterisolering samt typen af opvarmningskilde. Vil du høre mere om, hvordan du optimerer din bolig bedst muligt, så tag kontakt til os.

Hvorfor overveje en efterisolering?

Er du boligejer, er du helt sikkert klar over at isoleringen i bygningen spiller en afgørende rolle, for at reducere ikke kun energiforbruget, men også miljøpåvirkningen. En bygning, uanset om der er tale om et hjem eller en kontorbygning, der har en høj energieffektivitet kan i en meget høj grad spare dig for store elregninger, og samtidig øge indeklimaet samt komforten. 

Er din bygning dårlig isoleret, vil vi med andre ord med vores efterisolering i Nordsjælland kunne hjælpe dig med at opnå besparelser på din energiregning. Udover at lempe regningen betydeligt, minimere du også ubehageligt træk i bygningen. Når vi udfører efterisolering i Nordsjælland og generelt hele Danmark, kan det også øge selve boligens værdi, da det generelt giver dig fordele af: 

 • Forhøjet energieffektivitet 
 • Besparelser på elregningen
 • Minimere CO2-udledning 
 • Forbedret komfort
 • Støj reduktion
 • Sammenlagt forbedret værdi af ejendommen

Efterisolering i Nordsjælland fra RR & KR Fliserens ApS 

Når det kommer til efterisolering, er valget af den rette isolatør afgørende for kvaliteten af arbejdet og den langsigtede effektivitet af isoleringen. Hos RR & KR Fliserens ApS går vi langt for at sikre, at vores kunder får den bedste service og kvalitet.

Vi er især kendt for:

 • Ekspertise og erfaring med + 10 års erfaring
 • Altid løsningsorienteret
 • Helt igennem konkurrencedygtige priser
 • Høj kundeservice

Udover efterisolering i Nordsjælland tilbyder vi også isolering af blandt andet papiruld isolering, hulmursisolering, isolering af loft og isolering af skunk. Vi har allerede hjulpet mange kunder i hele Danmark, uanset om det drejer sig om Jylland, Fyn eller Sjælland. 

Hvornår du skal overveje en efterisolering 

Vi vil ikke lægge skjul på, at det selvfølgelig ikke er alle boligejere der har brug for en ekstra isolering, efter allerede isoleret bygning. Har din bygning derimod brug for det, er det vigtigt at være opmærksom på tegnene af utilstrækkelig isolering, så du hurtigere kan nyde fordelene. Af tegn der tyder på, at det måske er tid til at efterisolere, er følgende: 

 • Stigende energiregninger
 • Ujævn temperaturfordeling
 • Træk eller kulde
 • Stigende luftfugtighed
 • Støjgennemtrængning

Er din bolig isoleret godt, ville du altså ikke kunne krydse listen af, på nogle af disse tegn. Du kan med en korrekt isolering undgå alle tegn, hvor du i din daglig dag ikke burde opleve hverken dårlig lydisolering, træk af kold luft, eller for høje elregninger. Ønsker du at komme disse dårlige tegn til livs, hjælper vi mere end gerne, og tilbyder altid et gratis tjek på din bolig, og efterfølgende et billigt og uforpligtende tilbud.