Trænger din facade på dit hus, eller måske din virksomhedsbygning, til at blive renset? Indgroet snavs, alger og mos, inviteret af vind og vejr, vil helt uundgåeligt sætte sit præg på bygninger over årene og kan give en trist udstråling og forringe bygningens udseende. Vil du derfor bevare bygningens ”friske” udseende, er facaderens uden tvivl uundværlig. 

Hos RR & KR Fliserens ApS er vi eksperter i facaderens i Tisvilde, hvor vi giver din bolig eller bygning nyt liv ved hjælp af vores smarte udstyr og avancerede renseteknikker. Med mere end 10 års erfaring kan du trygt overlade din facaderens til os. Vi tilbyder facaderens i hele Danmark. 

Få et billig tilbud i hele Danmark

Hvorfor RR & KR til din facaderens i Tisvilde

Hos RR & KR Fliserens ApS stræber vi altid efter at levere ydelser af høj kvalitet og samtidig give dig en god kundeservice. Vi mener selv, at der er mange gode grunde til at vælge os til din facaderens i Tisvilde, her er nogle af dem:

 • Mere end 10 års erfaring og ekspertise i branchen:
  Med erfaring kommer ekspertise, og det har vi meget af. Med mere end 10 års erfaring i branchen, ved vi en ting eller to, om hvordan vi kan operere ikke kun effektivt, men også hurtigt.
   
 • Miljøvenlig tilgang & midler: 
  Vi vægter miljøet højt og anvender skånsomme og miljøvenlige produkter til rens af facader. Det betyder samtidig, at omgivelserne omkring huset ikke bliver påvirket, når vi behandler dine facader.
   
 • Konkurrencedygtige priser: 
  Vores priser er attraktive uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi tilbyder samtidig altid gennemsigtige priser, så du ikke føler dig hverken overrasket eller snydt efter endt arbejde.
   
 • Garanti for kvalitet:
  Vi står ved vores arbejde og tilbyder en garanti for kvalitet på alle vores facaderensningsprojekter. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, vil vi gøre alt for at rette op på det og sikre din fulde tilfredshed.
   
 • Tilfredse kunder: 
  Kundetilfredshed er vores topprioritet. Læs vores flotte anmeldelser på Trustpilot her.

Miljøvenlig, effektiv & prisvenlig facaderens i Tisvilde

Når vi kommer ud og udfører facaderens for dig i Tisvilde, sørger vi altid for, at du får hele pakken. Vores metoder og brug af midler er altid skånsomme. Det vil altså sige, hverken din bygning, dine planter omkring huset eller derved miljøet tager skade af vores behandling. Vi anvender nedbrydelige midler, der sikrer en effektiv facaderens og fjernelse af mos, skidt og alger, uden at skade omgivelserne. 

Så tænker du måske, at hvis vores midler er skånsomme over for beplantninger, bygningen og miljøet, så går vi måske på kompromis med effektiviteten – til dette kan vi forsikre dig, at vores metoder forbliver effektive. Der er endnu ikke den opgave af facaderens igennem vores 10 års erfaring, vi ikke har kunnet løse. 

Så er din næste tanke måske, at hvis det både er effektivt og miljøvenligt, så er det garanteret dyrt. Til det kan vi sige, at svaret er, at vi altid er prisvenlige, uanset hvilke service vi udbyder. Vores holdning er, at alle vores services skal være overkommelige, samtidig er vi gennemsigtige, og du vil ikke opleve skjulte omkostninger, der pludseligt overrasker dig, efter endt samarbejde. 

Få et tilbud i dag