Mange elsker at nyde en stille stund i deres have med en kop kaffe eller en kold drik, når det danske vejr tillader det. Fliser med ukrudt, mos, alger og flisepest kan hurtigt få terrassen til at se trist og knap så indbydende ud, og det er de færreste, der vil finde det hyggeligt at nyde en kaffe i sådanne omgivelser. 

Hos RR & KR Fliserens ApS tilbyder vi imprægnering af fliser i Helsinge og hele Danmark, hvor vi altid garanterer en behandling der holder længe fremadrettet. Vi er eksperter i fliserens, og har mere end 10 års erfaring i branchen – og til enhver god fliserens, anbefaler vi altid en imprægnering efterfølgende, for at bevare fliserne bedst muligt. Vores behandling er ydermere altid af nano imprægnering

Imprægnering af fliser 40,- pr. kvm.

Vi dækker hele Danmark

Hvad er en imprægnering af fliser?

En imprægnering indebærer påføring af en beskyttende belægning på flisernes overflade, der ligger sig som en slags usynlig hinde på flisebelægningen. Imprægneringen beskytter mod vand og fugt, og forhindre uønsket algevækst på dine fliser. 

En imprægnering af fliser resulterer således i at belægningen vil fremstå pæne, rene og ”friske”, langt ud i fremtiden. De forfalder derfor væsentligt langsommere, end helt ubehandlet fliser. Samtidig vil du opleve en stor bonus af, at behandlingen også forlænger flisernes levetid og holdbarhed. 

Men hvorfor er det så vigtigt at få foretaget en imprægnering af fliser? Når fliserne lægges på diverse belægninger, udsættes de for vejrforholdenes luner. Regn, sne, sollys mm., kan alle have en skadelig virkning, og har en virkning på mos- og algevækst, og kan i værste fald få belægningen til at smuldre. En imprægnering af fliser forhindrer dette. 

Når vi hos RR & KR Fliserens ApS udfører imprægnering af fliser i Helsinge og resten af landet, vil det altid være i forbindelse med en grundig omgang fliserens, da det er nødvendt for at skabe mærkbare resultater. 

Læs mere om fliserens her

5 grunde til at få en imprægnering af fliser

 1. Beskyttelse mod vejr & frostsprængninger:
  Danske vejrforhold kan være barske, og dine fliser udsættes dagligt for regn, sne, frost og sollys. Når vi udfører en imprægnering af fliser i Helsinge, skaber vi en beskyttende barriere, der forhindrer vand i at trænge ind i fliserne og forårsage skader som f.eks. frostsprængninger. Med en imprægnering sikrer du med andre ord smukke og intakte fliser mange år fremover, hvem ønsker ikke det?
   
 2. Nemmere rengøring:
  Imprægnering gør ikke kun dine fliser mere modstandsdygtige over for vejrets påvirkning, det gør også rengøringen lettere. Snavs, skidt, alger mm., udvikler sig i lavere grad på fliserne, så du slipper for skrap rengøring.
   
 3. Forlænget levetid:
  Med en imprægnering af fliser forlænger du levetiden på din belægning betydeligt. Den beskyttende overflade hjælper med at forhindre slid og nedbrydning, hvilket betyder, at du ikke behøver at udskifte dine fliser så ofte.
   
 4. Bevaring af udseende:
  Flisebelægning kan nemt og hurtigt miste deres oprindelige flotte farve, og dets udstråling af ”ny”. Mange oplever vækst af mos og alger som ikke ser særlig indbydende ud. Med en imprægnering forebygger du imod dette, så dine fliser kan se pæne og nye ud, lang tid fremadrettet.
   
 5. Minimering af risikoen for flisepest, algevækst og snavs:
  Med vores imprægnering af fliser i Helsinge, reducerer du risikoen for flisepest, algevækst og mos, som er svær at slippe af med, når den først er opstået.