Når det kommer til isolering af dit hjem, er der ingen tvivl om, at papiruld er et af de mest effektive materialer på markedet. Hos RR & KR Fliserens ApS har vi mere end 10 års erfaring i branchen, og vi har hjulpet utallige danske husejere i hele landet med at forbedre deres boligs komfort og energieffektivitet. Skal vi også hjælpe dig med en papiruld isolering i Frederikssund? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Få et billigt tilbud i hele Danmark

Hvad er en papiruld isolering?

Papiruld er lavet af cellulosefibre, som laves af genbrugsaviser og overskudspapir. Papiruld giver en effektiv isolering, og kan derfor med fordel bruges til hulmursisolering, loftisolering, isolering af skunk og efterisolering.

Papiruld er i branchen kendt som en utrolig alsidig løsning, og bruges til både private boliger, og kommercielle bygninger i hele Danmark. Det en fantastisk måde at isolere bygninger på, da det ikke kræver produktion af nyt materiale, men er et genbrugsprodukt lavet på andre materialer. Det betyder ikke at kvaliteten falder, men faktisk tværtimod – samtidig er det også en billig og meget prisvenlig løsning. 

Udover at en papiruld isolering er en billig og effektiv løsning, er det faktisk også en forholdsvis hurtig og nem måde at isolere på. Når en bygning isoleres med papiruld, gøres det typisk ved at indblæse papirulden. Dette betyder med andre ord at der ikke skal ske det store forarbejde af strukturen i din bygning, men at vi nemt kan igangsætte isoleringen. 

Det får du ud af din papiruld isolering

Der er mange gode grunde til at vælge papiruld som isoleringsmetode, da isoleringen helt generelt bringer mange fordele. Helt generelt er der faktisk ikke mange ulemper ved metoden, der skal kun tages højde for at papirulden kan falde lidt sammen, efter det bliver indblæst. Dette tager vi selvfølgelig højde for. 

 • Energibesparelse:
  En af de største fordele ved isoleringen, som også er grundet til det er så populær en metode, er dets evne til at reducere varmetab, og dermed reducerer dit varmeforbrug og mindske energiregningen. Papiruld har en høj tæthed og isoleringsevne, så du undgår høje elregninger. 
   
 • Effektiv og hurtig løsning:
  Takket være indblæsningen af papirulden, kan vores team hurtigt og effektivt isolere din bygning. Det kræver med andre ord ikke de store renoveringer, hvor projektet foregår hurtigt og smertefrit. 
   
 • Prisvenlig løsning:
  Sammenlignet med andre isoleringsmetoder, er papiruld isolering en yderst prisvenlig løsning. Kombinationen af at materialet trods alt er genbrugsmateriale og derved et billigt materiale, samtidig med at metoden er relativ enkel og hurtigt, gør papiruld isolering til en billig isoleringsmetode. 
   
 • Miljø- og allergivenlig:
  Måden hvorpå en papiruld isolering skinner faktisk igennem på flere måder. Fremstillet af genbrugspapir og naturlige brandhæmmende midler, reducerer papirulden behovet for at udvinde og forarbejde nye materialer, samtidig reducere isoleringen også dit energiforbrug. Papiruld er samtidig et allergivenligt materiale at bruge. 

Kan du selv foretage en papiruld isolering?

Det korte svar er; ja, du kan i realiteten godt selv fortage en papiruld isolering. Med de rette værktøjer, materialer og vejledning kan du godt selv foretage isoleringen, både når du bygger nyt eller når du renoverer en ældre bolig. 

Når det er sagt, skal det dog understreges at har du begrænset erfaring med papiruld isolering eller ingen for den sags skyld, kan det være en stor udfordring for de fleste mennesker. Noget af det smarte ved en papiruld isolering er blandt andet det effektive og billig materiale, men også metoden af indblæsningen – indblæsningen kræver trods alt det rette udstyr, hvilket de færreste almindelige danskere ligger inde med. 

Hos RR & KR Fliserens ApS har vi både materialerne, udstyre og ekspertisen, til at kunne levere dig en papiruld isolering i Frederikssund og hele Danmark. Ingen opgave er for stor til os, hvor vi effektivt isolere din bolig uden problemer, hvilket er risikoen du desværre tager, skulle du udføre opgaven selv.