Er dine fliser på terrassen eller indkørslen blevet grimme med årene? Måske er de ramt af flisepest, snavs og mos og trænger til en ordentlig omgang fliserens? Det er et problem, vi kender til hos RR & KR Fliserens ApS, og som vi glædeligt afhjælper dig med. Vi har mange års erfaring med fliserens og hjælper både private kunder og erhvervsdrivende. Skal dine fliser have den pleje, de fortjener, for at holde sig flotte mange år ud i fremtiden? Vi tilbyder fliserens i Tisvilde og i hele Danmark, så om du bor i Silkeborg, Aarhus, på Fyn eller et tredje sted, er det ikke et problem for os - vi hjælper gerne uanset din lokation. 

Fliserens 40,- pr. Kvm.

Få et billigt tilbud i hele Danmark

Miljøbevidst fliserens i Tisvilde

Med mere end 10 års erfaring i branchen kan man roligt sige, at vi hos RR & KR Fliserens ApS forstår vigtigheden af at opretholde fliser og betydningen heraf. Men vi går samtidig skridtet videre ved at levere miljøbevidst behandling af fliser, så du kan modtage en bæredygtig løsning.

Når vi udfører bæredygtig behandling af fliser, betyder det, at både metoderne og produkterne, vi benytter, ikke kun er effektive til at rense dine fliser fra mos, alger og snavs, men også skånsomme mod miljøet. Vores produkter indeholder så lidt kemi som muligt og kommer i små doseringer. Det gode er, at det ikke gør vores produkter og metoder mindre effektive. 

Vores fliserens i Tisvilde efterlader dine fliser rene og flotte og får dem til at se splinternye ud igen, men udover det er den også skånsom over for dine haveomgivelser. Du skal derfor ikke være bekymret for, at dine blomster og planter tager skade af vores behandling. Vores fliserens samt imprægnering er desuden også bæredygtig på andre måder, da det forlænger din belægnings levetid, hvilket betyder, at du ikke behøver at få foretaget en brolægning lige foreløbigt.

Vores trin for trin proces af fliserens

For en optimal fliserens, er struktur og effektivitet i processen afgørende. Derfor følger vi vores egen proces, så vi sikrer dig et resultat af grundigt rengjort og genopfrisket fliser. 

 • Forberedelse og opmåling: 
  Før vi begynder på den spændende del af fliserens, foretager vi altid en grunding inspektion, så vi ved hvad vi har at arbejde med. Dette giver os muligheden for at identificere eventuelle problemer. Derefter opmåler vi området.
   
 • Selve rensning af fliser: 
  Næste trin indebærer påføring af vores specialudvalgt rengøringsmiddel, der nedbryder og fjerner diverse snavs og skidt. Er der stadig pletter og skidt på fliserne, renser vi dem igen. Vi fortsætter med andre ord, til fliserne er rene. 
   
 • Kvalitetstjek af det færdige arbejde:
  Når hele processen af vores fliserens er færdiggjort, skynder vi os ikke med at forlade arbejdet. Vi sørger altid for at kvalitetstjekke vores udførsel, så du er sikret en høj tilfredshed. En større rensning af fliser kan også efterlade noget rod, derfor sørger vi selvfølgelig også for at rydde op efter os selv. Vores kvalitetstjek sikrer derudover også, at dine fliser er klar til en imprægnering, skulle du være interesseret i dette. 
   
 • Mulighed for imprægnering af fliserne:
  Endeligt tilbyder vi en beskyttelsesbehandling af fliserne, der kommer til udtryk af vores imprægnering af fliserne. Med en imprægnering sikrer du dig en langtidssikker holdbarhed af fliserne, som også forebygger mod fremtidig alge, snavs og mos udvikling på fliserne. 

Læs mere om imprægnering af fliser

Har din belægning brug for en fliserens? 

Når det kommer til at opretholde pæne udendørsarealer omkring dit hjem, kan du komme langt med blot at være opmærksom. Du kan med andre ord drage fordel af at holde øje med tegnene på, at din belægning har brug for en rensning. Identificerer du tegnene, kan du hurtigere reagere og bevare flisernes skønhed. Derfor har vi lavet en liste med tegn, du kan være opmærksom på: 

 • Misfarvning af fliserne
 • Tydelig alge- og mosvækst
 • Slidt og ru overflade
 • Snavs og skidt mellem revnerne 
 • Ukrudt 

Ofte er det tydeligt at se, at der er behov for en fliserens. Det er dog stadig vigtigt at være opmærksom på tegnene tidligt, da så snart alger, mos eller ukrudt begynder at vokse på og imellem fliserne, tager det ofte fart. Det spreder sig hurtigt og fjerner charmen fra din flisebelægning. Skal vi få dine fliser så gode som nye, hører vi altid gerne fra dig. 

Effektiv fjernelse af mos på fliser 

Er dit eneste problem, at der skyder mos op på dine fliser, hjælper vi dig gerne i forbindelse med vores fliserens i Tisvilde. Du kan tydeligt se væksten af mos, når den grønne beplantning begynder at sprede sig mellem dine fliser. Hos RR & KR Fliserens ApS sørger vi for effektiv fjernelse af mos på fliser i hele Danmark, så din flisebelægning kan blive pæn og velplejet igen. 

Ønsker du fjernelse af mos på fliser, hjælper behandlingen i høj grad på æstetikken af din flisebelægning. Fjernelse af mosset på dine fliser hjælper desuden med at opretholde belægningens generelle sundhed og holdbarhed, da du risikerer, at mosset trænger ned i flisebelægningens sprækker og revner. 

Uanset om du ønsker fjernelse af mos på fliser, eller om det drejer sig om algevækst, snavs, flisepest eller endda hele pakken, hjælper vi dig gerne med vores ekspert fliserens i Tisvilde og hele Danmark. Kontakt os i dag og få et tilbud.